top of page
Kopie van 1 (Instagram Story) (Instagram-bericht (vierkant)) - 2.PNG

WOW, wat een verdieping – wat een meerwaarde – wat een kennis!

Ik was zelf al lang op zoek naar info rond slapen om ouders op een correcte manier, naar de noden en waarden van zowel hun kind als van zichzelf te kunnen adviseren en ondersteunen. Ik had al enkele opleidingen gevolgd, net zoals social media in de gaten gehouden, maar nooit kwam ik echt tegen wat ik zocht.

Tot ik de info zag verschijnen rond de opleiding van ‘The Sleep Code Academy’ ik voelde me meteen op m’n gemak dat het ook anders kon. Ik voelde met deze opleiding meteen een ‘klik’.

Wat ben ik blij dat deze opleiding op mijn pad is gekomen! Erg veel nieuwe inzichten ontdekt, zodat ik ouders en kinderen kan begeleiden hoe ik het wil en met advies te geven waar ik zelf volledig achter sta.

We waren met verschillende disciplines, waardoor we ook van elkaar leerden, wat nog meer inzichten gaf.

Ik ga onze maandelijkse lesdagen, oprecht missen!

 

Bedankt Lise, voor de hele fijne, super leerrijke opleiding!

Elisabeth -Vroedvrouw

Slaapcoach

Als kinderverpleegkundige op de consultatie van de kinderartsen in Vitaz kwam ik regelmatig ouders tegen die moeite hadden met de slaap van hun kindje.

Dit zorgde voor veel stress en problemen in het dagelijks leven van deze gezinnen. Ik was al een tijd op zoek naar een geschikte opleiding om mijn kennis op dit gebied uit te breiden, maar kon alleen opleidingen in het buitenland vinden die voornamelijk online werden aangeboden.

Toen ik de opleiding van Lise ontdekte, werd mijn enthousiasme aangewakkerd. Deze opleiding was specifiek gericht op mensen met een vooropleiding in de gezondheidszorg, wat mij erg aansprak.

Tijdens de lesdagen voelde ik telkens dat ik de juiste beslissing had genomen. De theoretische informatie werd zeer hapklaar gegeven en sloot aan hoe ik ook zelf te werk wil gaan.

Deze opleiding heeft mijn blik ook verruimd op vlak van verbinding en regulatie en opvangen van huilen. Het was verfrissend om casussen uit de praktijk te kunnen bespreken met medeleerlingen en Lise die dan haar ervaringen en aanpak doorgaf.

Nu ik de opleiding succesvol heb afgerond, ben ik erg blij dat ik deze stap heb gezet.

Ik kijk ernaar uit om gezinnen te helpen aan meer rust en slaap.

Kopie van 1 (Instagram Story) (Instagram-bericht (vierkant)) - 4.PNG

Sindy - Kinderverpleegkundige &

Slaapcoach

image000000.JPG

Wat een topdame vol passie onze Lise Dullaert! Via een zeer boeiende jaaropleiding tot babyslaapcoach kregen we alle handvatten aangeboden zodat we weten wat te doen om kleintjes te helpen betere dutjes te doen, minder onrust te ervaren, minder onderbroken nachten te hebben en dit zonder strakke slaaptraining en zonder je kleintje te laten huilen

Anne -Vroedvrouw

Vroedvrouw, lactatiekundige & slaapcoach

“Als vroedvrouw in de thuiszorg krijg ik regelmatig vragen van ouders ivm de slaap van hun kleintje. Ik miste kennis om correcte informatie aan het koppel te geven.

Op Instagram kwam ik Lise tegen.

De tips en uitleg die ze daar deelde waren heel duidelijk en haar manier van werken sprak me enorm aan.

Toen ik zag dat ze zelf een opleiding tot slaapcoach organiseerde heb ik dan ook niet getwijfeld om me in te schrijven.

Lise geeft tijdens de opleiding niet enkel uitleg over slaap maar ook over de ontwikkeling van de kleintjes en hoe alles samenhangt. Met de verkregen uitleg voel ik me zeker genoeg om ook met de grotere slaapproblemen aan de slag te gaan.”

Bente -Vroedvrouw

Slaapcoach

7ccf296f-18a4-4638-b607-1762a3f968e1.JPG
f10bee0f-29bb-43a9-a514-08ca8b31b6f3.JPG

Lauren

Gezinsbegeleider

Slaapcoach

Ik ben Lauren, mama van twee kapoenen (Juul ‘21 & Ralph ’22). Als jonge mama maar ook in mijn job als gezinsbegeleidster kwam ik veel in aanraking met het slapen van onze allerkleinste. 

 

Ik kreeg heel vaak de raad van anderen om mijn zoontje gewoon te laten huilen, hij zal het slapen wel leren. Ik voelde aan alles dat dat geen advies was dat ik wou aannemen, maar hoe moet het dan wel? Ook in mijn job kwamen vaker en vaker de vraagjes rond slapen naar boven & wou ook hier dat advies niet geven. 

 

Door mijn job alsook mijn ervaring als jonge mama ging ik op zoek naar verdieping rond de slaap van onze kleintjes. Na wat opzoekwerk kwam ik terecht bij Lise. Wauw, alles wat Lise schreef op haar socials kwam zo binnen. Eindelijk voelde ik erkenning en kreeg ik handvaten om mee aan de slag te gaan. Rustig, in verbinding & met heel veel liefde. Ik merkte al gauw bij mijn eigen zoontje een verschil. Gewoon al het normaliseren dat Lise doet is zo een meerwaarde voor jonge ouders. Omdat ik voelde wat dit met mij gedaan had als mama wist ik zeker dat ik hiermee verder wou. Zo ben ik gestart aan de opleiding bij Lise om deze visie en handvaten ook mee verder te kunne uitdragen.  

 

De opleiding is allesomvattend. Je krijgt zoveel input die je nodig hebt om te werken rond de slaap bij de kleintjes. Het is geen afgelijnde opleiding, het is een opleiding waar zoveel aspecten aan te pas komen. Erg fijn om zo een groot kader en goedgevulde bagage mee te krijgen. 

Het geeft je vertrouwen om andere gezinnen ook zo goed verder te helpen met de slaap die uiteindelijk iedereen verdient 😊 

 

Lise brengt alles ook op een laagdrempelige en warme manier, erg fijn om les te krijgen van haar!

bottom of page